Rouw-uitvaartfotografie

 

Herinnering in beelden
Bij een uitvaart staan emoties centraal en vaak gaat deze dag in een roes voorbij. Een visuele herinnering in de vorm van een sfeervolle fotoreportage kan helpen bij de rouwverwerking. De op discrete en respectvolle manier gemaakte foto’s, indien mogelijk zonder flitslicht, maken ook de dag van uitvaart zichtbaar voor de nabestaanden die bij afscheid niet aanwezig konden zijn.

Maatwerk
Omdat elke uitvaart anders is maak ik in overleg met u of uw uitvaartondernemer op een discrete wijze sfeervolle foto’s van het afscheid van uw dierbare. Denk hierbij aan opbaring, de uitvaart, het afscheid, de condoleance en de koffietafel.
U kunt de foto’s digitaal ontvangen op een dvd of, als u ook het samenstellen aan mij wilt overlaten, in de vorm van een mooi verzorgd tijdloos fotoboek.

Tarieven
Omdat elke reportage maatwerk is maak ik graag aan de hand van uw wensen een passende offerte. Neem hiervoor vrijblijvend contact op of laat uw uitvaartondernemer dit doen.


afscheidsfotografie Twan Wiermans001-c55.jpgafscheidsfotografie Twan Wiermans002-c49.jpgafscheidsfotografie Twan Wiermans003-c63.jpgafscheidsfotografie Twan Wiermans004-c5.jpgafscheidsfotografie Twan Wiermans005-c19.jpgafscheidsfotografie Twan Wiermans006-c2.jpg

 

Beeld voor gedachtenis/bidprentjes en rouwkaart.

Hieronder ziet u een serie sfeerfoto’s die te gebruiken zijn voor gedachtenis/ bidprentjes of rouwkaarten, maar ook voor (Powerpoint-) presentaties tijdens een afscheidsdienst. Deze serie foto’s wordt regelmatig aangevuld. De onderstaande foto’s zijn te bestellen via e-mail of via het contactformulier onder aan deze pagina. Bij spoed graag even bellen. Het tarief voor eenmalige publicatie op gedachtenis/bidprentjes en rouwkaart bedraagt €39,50 incl. BTW per foto. Voor overig en/of gecombineerd gebruik maak ik graag een offerte. Tevens kunt u ook bij mij terecht voor het scannen, bewerken en aanpassen van uw eigen foto’s.

Klik op een foto om deze groter en ook verticaal te kunnen bekijken en om een automatische dia-show te starten.
.

.