FOTOGRAFIE TWAN WIERMANS - CREATIEF IN BEELD - 0031(0)651198513

Verbeter je foto’s met een korte cursus van 2 lessen over compositie, kadreren en beeldopbouw. 

Hoe maak je een beeld krachtiger en zorg je dat de boodschap van je foto over komt bij de kijker?
Fotografie is schrijven met licht en door ,,goed en duidelijk te schrijven’’ is de foto leesbaar: begrijpbaar en aansprekend/pakkend voor derden. Door kennis te hebben van mogelijkheden van compositie, kadreren en beeldopbouw/eyecatchers kun je krachtigere beelden maken die ook andere kijkers aanspreken.
Zo komen onder andere de vorm van de foto, het kader en de effecten hiervan aan bod. Er wordt uitgebreid aandacht besteed aan de diverse compositievormen en de indeling van het kader. Tot slot krijgt u uitleg over de mogelijkheden om de aandacht op het onderwerp van de foto te leggen.

Deze cursus van 2 bijeenkomsten is bedoeld voor de beginnende fotograaf en verder voor iedereen die (nog) eens graag alles op het gebied van compositie, kadrering en beeldopbouw op een rijtje wil hebben.
Naast veel uitleg, theorie en voorbeelden zijn er praktische oefeningen en huiswerkopdrachten om met de verworven kennis aan de slag te gaan.
Fotografie is schrijven met licht. Als je goed en duidelijk schrijft komt de boodschap over EN spreekt een foto (veel) meer!

Lesduur:

2 lessen van 2,5 uur. 
Lesdata en tijd: 
2024: CKB-03-2024: de lesdata: 26-11 en 10-12.
Kosten:
79,50 euro inclusief koffie/thee, cursusmap en een tegoedbon van FotoRembrandt Maastricht voor een A4-afdruk op echt fotopapier.
Leslocatie:
Cadier en Keer, info volgt naar inschrijving.

Informatie en inschrijven:
Stuur een mail naar photo.wiermans@planet.nl o.v.v. uw naam en cursuscode of gebruik onderstaand contactformulier.
Extra info:
De cursus gaat door met minimaal 4 deelnemers, maximaal 12.

Contactformulier

Blank Form (#5)
Close Menu