FOTOGRAFIE TWAN WIERMANS - CREATIEF IN BEELD - 0031(0)651198513

EXCURSIE
Excursie met uitleg naar de expo van Martin Parr in Stavelot (met eigen vervoer)
en begeleide fotopraktijkmiddag ter plekke.
Zaterdag 30 maart, van 10.00 tot ongeveer 16.30 uur.
Kosten 95,- incl. entree, koffie/thee

Wilt u mij als deskundige gids inhuren om tekst en uitleg te geven bij een andere oto-expositie of bij een bezoek aan aan fotomuseum, neem dan vrijblijvend contact op.

LEZINGEN
Ik deel mijn passie over fotografie door het geven van diverse cursussen en workshops en ook door het geven van interessante lezingen over fotografie.
De lezingen zijn bedoeld voor fotoclubs of andere organisaties of verenigingen die een leuke en leerzame avond over fotografie willen. U kunt kiezen uit:

1: Compositie en Kadreren.
Een leuke en vooral leerzame avond over compositie, kadreren en croppen. Wat is dat en welke mogelijkheden zijn er en hoe verbeter je je foto’s er mee? Met tal van voorbeelden en een aantal opdrachten om zelf mee aan de slag te gaan.
Duur van de lezing/workshop: 2,5 uur. Eventueel kan er eigen werk van te voren ingeleverd worden dat verwerkt wordt in deze leerzame lezing.

2: Een humoristische kijk op de fotografie(geschiedenis).
Met tal van humoristische voorbeelden en wetenswaardigheden geef ik een overzicht van de fotografie met zijn expressiemogelijkheden en een chronologisch overzicht van de verschillende stromingen in de rijke geschiedenis van dit medium. Deze ,,erg plezierige’’ lezing duurt ongeveer 1,5 uur. En ja, er mag gelachen worden!

3: Geschiedenis van de fotografie.
Vrijwel iedereen fotografeert, met een camera of met een mobieltje. Er worden nu per dag miljoenen foto’s gemaakt.
Hoe heeft de fotografie zich ontwikkeld tot wat het nu is? In deze boeiende lezing over de geschiedenis van de fotografie, met natuurlijk veel beeldmateriaal. Vanaf de eerste foto in 1826 en met verwijzingen naar de hedendaagse stromingen in de (kunst)fotografie krijgt u in 2 uur tijd in- en overzicht.

Wilt u meer informatie over deze lezingen of wilt u een offerte ontvangen?
Stuur een mail naar photo.wiermans@planet.nl of gebruik onderstaand contactformulier.

Blank Form (#5)
Close Menu