FOTOGRAFIE TWAN WIERMANS - CREATIEF IN BEELD - 0031(0)651198513

Heeft u altijd al willen weten hoe u fraaie en sfeervolle avond- en nachtfoto’s kunt maken?
Op deze leerzame en praktische avond krijgt u in een kleine groep uitleg over alle technische facetten en is er aandacht voor het beeld: wat maakt een avond- en nachtfoto tot een goed gelukte foto.
Deelnemen kan met een spiegelreflexcamera of een systeemcamera, een statief is natuurlijk erg handig, een losse flitser kan. Avond- en nachtfotografie is een mooie uitdaging voor iedereen die al enige basiskennis bezit en zijn camera kent.

De workshop vindt plaats in Maastricht. We beginnen met tekst en uitleg onder het genot kan een lekkere kop koffie/thee en gaan dan vanaf zonsondergang naar ,,blauwe kwartiertje” tot en met de ,,duisternis,, praktisch aan de slag.
Na de workshop is er een korte nabespreking van de gemaakte foto’s of feedback online en je krijgt na afloop ook nog een infosheet met tips, trucs en ideeën die deze avond aan bod zijn gekomen

Datum en tijd:
Najaar 2024:
Donderdag 3 oktober: start om 18.30 uur
Zondag 1 december: start om 15.30 uur / met sfeestverlichting 😉 Maastricht in kerstsfeer

Locatie:
Maastricht, de exacte startlocatie wordt doorgegeven na aanmelding/inschrijving.
Prijs:
50,- inclusief koffie/thee p.p voor aanvang en een drankje na afloop.  
Info en aanmelden:
Stuur een mail naar photo.wiermans@planet.nl o.v.v. uw naam en adresgegevens o.v.v. Avond-en Nachtfotografie of gebruik onderstaand contactformulier

BIJ SLECHT WEER GAAT DE WORSHOP NIET DOOR, het evt. reed betaalde cursusgeld word dan direct teruggeboekt.

Blank Form (#5)

Hieronder foto’s van deelnemer van de laatste workshop avond-nachtfotografie

C.Pontier.

Esther Olislagers:

De workshop avondfotografie vond ik erg fijn om te doen. Fijn om hulp te krijgen als de instellingen net niet goed zijn en ik er zelf even niet uitkwam. Op zo een avond leer je gewoon meer, omdat je bezig bent en ter plekke kunt corrigeren en meteen resultaat ziet. Vooral in “het doen”weer dingen bijgeleerd en zelf ga je niet zo snel alleen s’avonds de stad in en nu ben je fijn bezig met een groepje.
Leerzaam!! Ook om bij elkaar mee te kijken en denken.

Close Menu