Fotografie Twan Wiermans 0031(0)651198513

creatieve fotografie met oog voor licht, sfeer en detail

Fotografie, mijn passie!

Toen ik op brugklas-leeftijd een camera  van mijn opa erfde en bij de fotoclub op mijn middelbare school ging is het niet onprettige virus van fotografie in mij gekropen. Een eigen doka, een schriftelijke cursus fotografie en na de middelbare school een jaar in een fotowinkel werken waren de opstap om een vakopleiding fotografie te gaan volgen. Hier heb ik de basis geleerd: goed leren kijken, fototechniek om een technisch goed beeld te maken en foto’s te selecteren en presenteren.
Na deze opleiding ben ik snel bij een dynamisch fotopersbureau gaan werken, waarbij veel onderwerpen en genres in de fotografie langskwamen. Veelal voor dag en weekbladen, nieuws- en sportfotografie. In 1989 ben ik als freelancer
(een ander, sjiek woord voor ZZP-er) begonnen en al snel had ik een aantal vaste klanten, veelal in de agrarische wereld.
Voor deze eerste klanten, en inmiddels een heel aantal andere, fotografeer ik nog steeds met veel plezier en enthousiasme.
Ik maak nieuws, journalistieke en stockfotografie voor diverse media, maar ook bedrijfsreportages voor websites, campagnes, nieuwsbrieven en andere publicaties. Ook regelmatig een mooie reportage of portretfoto’s voor particuliere klanten.
Oh ja, ik vind het een verrijking om mijn kennis van fotografie door te mogen geven in cursus- of workshopvorm. 
Kijk eens rond op deze website en neem contact op als u denkt dat ik fotografisch iets voor u kan betekenen!

Close Menu